e
Banner

Etiketler: volkan demiroğlu



DHL Express’ten iki üst düzey atama



DHL Express’in Ticari Birimlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Ferhat Öçsel ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına ise Volkan Demiroğlu atandı.




DHL Express Türkiye’nin üst yönetiminde görev değişikliği



2021 yılına girmesiyle birlikte Türkiye’de 40’ıncı yılını kutlayan DHL Express Türkiye’nin üst yönetiminde görev değişikliklerine gidildi. Seçkin Piker Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına, Volkan Demiroğlu Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına, Mustafa Tonguç, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına atandı. 




DHL Express Türkiye’nin yeni CEO’su Volkan Demiroğlu oldu


Yayın: 17-07-2023
Kategori: Lojistik

DHL Express Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Volkan Demiroğlu, DHL Express Türkiye’nin CEO’su olarak atandı. Uzun yıllardır şirket bünyesinde farklı pek çok birimde çalışan Demiroğlu, yeni görevini 17 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla üstlendi. 




DHL Express Türkiye, 'En İyi İşverenler' listesinde


Yayın: 02-10-2023
Kategori: Lojistik

DHL Express Türkiye Great Place to Work Türkiye tarafından açıklanan“2023 Best Workplaces for Women – Kadınlar İçin En İyi İşyeri Deneyimi Sunan Şirketler Listesi”nde 1000+ çalışan kategorisinde üçüncü sırada yer aldı. 




DHL Express Türkiye Ar-Ge Merkezini Açtı


Yayın: 12-03-2024

DHL Express Türkiye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından AR-GE merkezi olarak onaylandığını duyurdu. İstanbul Havalimanı’ndaki Genel Müdürlük binasında yer alan merkez, hızlı hava kargo taşımacılığı sektöründe ilk olma özelliği taşıyor.




Almanya Cumhurbaşkanından DHL’nin İstanbul Havalimanı'ndaki merkezine ziyaret



Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve beraberindeki üst düzey heyet DHL Express Türkiye’nin  İstanbul Havalimanı’ndaki operasyon merkezini gezerek, şirket yöneticileriyle bir araya geldi.